www.necrologies.info

Deze site heeft als enig doel een brede, eenvoudige en waardige verspreiding van rouwaankondigingen voor te stellen.

Deze wijze van aankondigen is gebruikersvriendelijk en biedt een grote soepelheid en eerbied voor de plechtigheid die eigen is aan rouwberichten.

De brede waaier voorgestelde berichten laat een grote vrijheid toe qua personalisatie. Alle vormen van creativiteit komen hier tot uitdrukking.

Deze rouwberichten blijven een tijdlang verschijnen. Men kan ze dus heel wat langer raadplegen dan via de traditionele middelen en men is zeker van een heel brede verspreiding.

Het eventueel opsturen van de berichten via e-mail naar uitgekozen bestemmelingen laat u toe de berichten heel persoonlijk te verspreiden, zoals vroeger het geval was met de rouwbrieven.

De interactiviteit vergemakkelijkt het rouwbeklag. De familie kan onmiddellijk op een waardige manier antwoorden, wat haar een soms vervelende administratie bespaart.

De site biedt tevens enkele bijkomende diensten aan zoals gidsen, maar zal nooit afzien van zijn basisdoel, nl. het laten verschijnen van rouwberichten.

Bent u een privé-persoon?
Bent u een professional?

De site is bestemd zowel voor privé-personen als voor de professionals van begrafenisondernemingen.

  • Privé-personen kunnen rechtstreeks hun bericht opstellen op de site, waar het onmiddellijk zal verschijnen. Naderhand kunnen ze eventueel nog wijzigingen aanbrengen.
  • Begrafenisondernemingen schrijven zich in om een unieke code te ontvangen, waarmee zij gemakkelijk toegang krijgen tot het beheer van hun berichten.

Privé-personen, klik hier om een nieuw bericht te plaatsen.
Professionals, klik hier om uw toegangscode te ontvangen
Ondervindt u moeilijkheden?

Indien u moeilijkheden ondervindt of indien u ons opmerkingen wil doorsturen, gelieve met ons contact op te nemen. Eerst raden wij u toch aan, de pagina "Veel voorkomende vragen" te raadplegen, waar u een antwoord zal vinden op de vragen die ons meestal gesteld worden.


Veel voorkomende vragen
Contacteer ons
Familieberichten
Overlijdens berichten van Zwitserland
necropole1.com
Copyright 2022, - Avenue Brugmann, 587 1180 Bruxelles (België) - Tel:+32 2 3464486 info@necrologies.info
Design : Antalys sprl